Погляд зсередини на інтерактивні технології в класі

Для клієнтів компанії не таємниця, що ми регулярно цікавимося як їхні справи. Це може бути лист на пошті, повідомлення в месенджері чи дзвінок. Таким чином ми з’ясовуємо, що потрібно нашим клієнтам. І, звісно ж, цікавимося їх досвідом роботи з інтерактивним обладнанням. 

Знаєте, що нас найбільше здивувало в розмовах з вчителями? Страхи перед використанням інтерактивної дошки. Більшість пов’язані з відсутністю технічних знань та навичок. Ось основні:

  • поганий сервіс та некваліфікована установка обладнання;
  • як обрати проєктор достатньої яскравості і не переплатити; 
  • неправильне узгодження технологій, наприклад, використання проєктора зі співвідношенням сторін 4:3 на дошках 16:10
  • як навчитися працювати з дошкою в зжаті терміни;
  • відсутність відповідного програмного забезпечення та доступу до ресурсів.

Впізнали себе? 

Щоб допомогти вам подолати ці страхи хочемо розповісти про успішний досвід наших клієнтів, які люб’язно погодилися відповісти на декілька питань на камеру.

Наприклад, Людмила Олександрівна, дуже хвилювалася чи зможе швидко освоїти навички роботи з інтерактивною дошкою. І вона не єдина хто стикається з цим страхом, але, як бачите, її знайомство пройшло успішно і вже другий рік вона активно використовує інтерактив у навчанні. Різноманіття форматів її уроків вражає. Враховуючи те, що вона займається з учнями початкової школи, це скоріше необхідність, ніж просто експерименти. Зацікавити таких непосид, досить складно, але Людмила Олександрівна успішно з цим справляється.

Найбільше нас здивувала розповідь про руханки. 

Як бачите, інтерактивна дошка в початковій школі – це не тільки про навчання.

Основним аспектом у виборі постачальника інтерактивної дошки для Людмили Олександрівни стали наявність майстер-класу по роботі з інтерактивною дошкою та сервісна підтримка клієнтів. 

І в цьому плані вона не єдина. Адже на наш сервісний відділ звертаються клієнти не тільки коли проблеми з продукцією ТМ INTBOARD, а й, наприклад, з ноутбуком чи проєктором. З досвіду можемо сказати, що 100%  звернень отримують позитивне вирішення проблеми. В основному, віддалено. Без зайвих клопотів для клієнта та затрат особистого часу.

Прочитати про послугу “Майстер-клас у вашому закладі” можна тут.

В своїй роботі наша респондентка активно використовує базовий програмний комплекс “Intboard Простір”. Тестує нові сервіси та активно створює власні презентації.  

Вас зацікавило обладнання INTBOARD?

Телефонуйте або залишайте заявку. Консультант розповість про інтерактивне обладнання та допоможе з вибором, орієнтуючись на ваші потреби та бюджет.

Протягом останніх кількох десятиліть освіта зазнала значних змін у використанні різних рівнів технологій, впроваджених у школах, щоб зрештою покращити повсякденне навчання в класі.

Все почалося з комп’ютерних лабораторій у школах, які вперше у своєму житті надали учням та навіть деяким викладачам доступ до комп’ютерів. Сьогодні комп’ютери та використання технологій стали невід’ємною частиною нашого повсякденного життя, оскільки учні дошкільного віку стикаються з технологіями ще до того, як оволодіти основними навичками читання, письма та арифметики.

Технології йдуть вперед і зараз популярності набирають сенсорні технології. Інтерактивна дошка в класі дала вчителям зрозуміти, що вони мають можливість покращити викладання, ефективно використовуючи свою дошку.

Проблема, яку, на жаль, не враховували, полягає в тому, що технологія (апаратне забезпечення), зрештою, є лише засобом досягнення мети. Проєкти фінансування шкіл дозволили школам отримати інтерактивні дошки у багатьох класах, і завдяки акценту, приділеному саме закупівлі обладнання, багато хто пропускає питання навичок роботи з ним та кваліфікації. Це призвело до того, що значна кількість інтерактивних дошок або використовується лише як проєкційний поверхні, або взагалі не використовувалася. Часто навчитися працювати із сенсорною дошкою стає проблемою конкретного вчителя. INTBOARD намагається розв’язати цю проблему шляхом проведення майстер-класу. До того ж, ми робимо це масштабно. Кількість слухачів на наших лекціях не обмежена. Вчителі отримують не тільки теоретичну інформацію, а й практикуються під керівництвом досвідченого спікера

Проконсультуватися з приводу проведення майстер-класу у вашому закладі можна за телефоном – (068) 698-93-92